Artikelen

Leuke najaarsaanbiedingen!

 

 

Hierbij enkele leuke golfaanbiedingen van onze golfpro René Witteveen!

 

gepubliceerd: 30 september 2015

 

Winter Inlooples  

16 weken (32 lessen) voor €125,-

 

Komende winter 2015/2016 kan je op Driebergen (McGregor) weer mee doen aan de inlooplessen van WitteveenGolf.

Deze inlooplessen voor maximaal 6 personen per uur zijn zo vergeven. Wees er dus snel bij als je mee wilt doen! Voor 16 weken, tussen 8 november 2015 en 3 april 2016 kan je 2 uur per week een les inboeken. Golfers uit heel Nederland zijn van harte welkom om zich in te schrijven. Je kunt je bij ons voor een specifiek spel niveau aanmelden. (Hcp54 baanpermissie) of (Hcp36).

Voor een uitgebreidere info graag even kijken op www.witteveengolf.nl onder golflessen en dan onder 'voor meer informatie klik hier'.

 

 

Golfreis naar Portugal Morgado Golfclub  

Periode 14-03/19-03 2016

 

Na de grote successen van onze vorige golfreizen, gaan we nu naar Portugal.

En de reis gaat nu al door! Als je mee wilt is het verstandig snel te boeken, want nu zijn de vluchten nog goedkoop. Het is een reis waarbij je 4 dagen volledig door ons in de watten gelegd word en waarbij je met slimme vluchten er 6 dagen van kan maken. Dit allemaal onder begeleiding van Sjoerd Leenders, Bob Steinbacher, Annemieke Verkerk en, gelieerd aan iedereengolft: René Witteveen. De reis staat over 2 dagen op de website www.witteveengolf.nl onder Golfreis. 

 

rene witteveen 

Als jullie vragen hebben over de Golfreis of de Winter cursus, graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vriendelijke groet,

René Witteveen.

iedereengolft.nl / WitteveenGolf