Artikelen

Golfprofessional René Witteveen

 

Een kennismaking

De golfpro die het langst verbonden is aan iedereengolft.nl is René Witteveen. Een korte kennismaking:

rene-witteveen

Golfmekka Schotland

"Op mijn zesde verjaardag is mijn familie voor acht jaar naar Oman vertrokken. Daar kwam ik in contact met het golfspel. Al snel was ik door het golf gegrepen. Na deze periode werd mijn vader overgeplaatst naar het golfmekka Schotland.

Twee jaar later was mijn handicap verlaagd naar 1,2 en groeide mijn ambitie om golfprofessional te worden. In Schotland speelde ik zelfs met Paul Lawrie, de winnaar van het Brits Open. 

Beste Nederlander

Na terugkomst in Nederland kwam ik in contact met de WGTF of the Netherlands, waar ik mijn golfopleiding met succes heb afgerond. Mijn ambitie golfprofessional te worden was werkelijkheid geworden.

Gedurende 4 jaar heb ik de Order of Merit (Het Nationaal  Kampioenschap van de WGTF of the Netherlands) op mijn naam geschreven. Daarnaast heb ik Nederland vertegenwoordigd op het Europees- en Wereldkampioenschap van de WGTF. Op het Europees Kampioenschap 2012 werd ik 5e en daarmee de beste Nederlander.rene-witteveen-golf

Passie delen als docent

Sinds januari 2005 geef ik golflessen op de vier hectare grootte golflocatie van McGregor in Driebergen (centraal gelegen, in Utrecht). Op deze mooie privé locatie heb ik al vele golfers opgeleid voor het GVB/handicap 54 en ook verder geholpen met het verlagen van hun handicap.

Golf is voor iedereen!

Via mijn samenwerking met iedereengolft.nl draag ik bij aan de doelstelling om golf voor een bredere doelgroep – iedereen! – toegankelijk te maken.

Ik nodig u dan ook van harte uit om kennis te maken met deze prachtige sport, via iedereengolft.nl!"