Artikelen

WORD FREE MEMBER

 

EN ONTVANG EEN WELKOMSVOUCHER!


Je kunt iedereengolft.nl volgen en bovendien deelnemen aan diverse leuke golfactiviteiten.
De naam zegt het al: GRATIS!

 

Elke 25e aanmelding wordt bovendien beloond met een welkomskado: iedereengolft.nl-voucher t.w.v. € 29,-*!

Je kunt hiermee als startende golfer kiezen voor een Golf-kennismakingsmoment van 2 uur en als gevorderde golfer voor een 9-holes Greenfee.

 

Eenvoudig aanmelden

Meld je dus nu als Free member aan via Facebook of - heel eenvoudig - door vanaf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  een e-mail te zenden.

freemember miv1mrt13

 

Bijna over de streep, en in de tussentijd...

Het Free Membership is helemaal geschikt voor jou, als je wel geÏnteresseerd bent in golf en iedereengolft.nl en wel op de hoogte gehouden wilt worden,
maar de stap nog niet wilt wagen om je als deelnemer aan te sluiten.
Meld je dus zeker aan als Free Member, zodat je al wel daadwerkelijk kunt proeven van de sport!

 

 

*  VOORWAARDEN

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Facebook

iedereengolft.nl treedt vervolgens per mail met u in contact. Enerzijds om een datum af te kunnen stemmen en anderzijds om uw adresgegevens te noteren, zodat u vervolgens per post de voucher kunt ontvangen.

Voor aanvang van de activiteit dient u vervolgens de voucher volledig en leesbaar in te vullen, uit te printen en mee te nemen.

Deelname aan deze actie maximaal 1x per persoon.
Niet inwisselbaar voor contant geld.

Bovendien beschouwt iedereengolft.nl de aanmelding als Free Member als instemmend voor het toezenden van nieuwsbrieven en andere relevante informatie (niet van derden!)

Vanzelfsprekend kan dit te allen tijde worden stopgezet, wederom door een e-mail te zenden naar iedereengolft.nl met het verzoek om stopzetting.